Üdvözöljük a Nuxe világában,
amelyet a Természet és a Luxus inspirált…A Nuxe filozófiájának középpontjában a növények állnak, az inspirációját a gyógyszerészeti hagyományok és a növényi hatóanyagok hasznosításának egyesítéséből meríti. A Nuxe átlagosan 80%-ban természetes eredetű összetevőket használ, és a növényi eredetű aktív hatóanyagokat eddig példátlan méretben hasznosítja, mint például a kék lótuszvirág, a mályva, a kalendula, a mimóza, a jázmin és egyéb növények értékes magjai. A fenntartható fejlődés biztosítása mindig is a Nuxe mindennapjainak része volt, már jóval azelőtt, hogy ez napjaink egyik legégetőbb kérdésévé vált volna. A természet tisztelete a kezdetektől fogva a Nuxe szívügye volt: a termékei egyesítik a hatékonyságot, a biztonságot és az alacsony környezetkárosító hatásokat szigorú feltételek mellett kifejlesztett összetételük révén. A felelősségteljes hulladék gazdálkodás szerint optimalizált csomagolásukkal csökkentett mennyiségű papírfelhasználást tesznek lehetővé, továbbá a Nuxe előnyben részesíti az újrahasznosítható anyagok használatát. A felhasznált papír – amelyre még a nyomtatás is főként növényi eredetű tintával történik – segít megvédeni az erdőket és a környezetet.

A Nuxe saját kutató-fejlesztő laboratóriummal dolgozik, ezáltal mindegyik formulájában garantálja a növényi innovációt és a bizonyított eredményeket. Jelenleg 45 bejegyzett, illetve bejegyzés alatt álló szabadalommal rendelkezik, ebből 10-et a Nuxellence Jeunesse® mondhat magáénak, amely egy forradalmian új, a fiatalság és a ragyogás fokozására szolgáló anti-aging bőrápolási termék. Az INPI (Francia Szabadalmi Intézet) 2007-ben Franciaország egyik leginnovatívabb cégének ismerte el a Nuxe vállalatot, amely 2011-ben másodszor is elnyerte az INPI Innovációs Díját. Valamennyi iparágat figyelembe véve a Laboratoire Nuxe a hat legtöbbet díjazott között volt az elmúlt húsz évben.

A Nuxe bőrápolási termékek csak akkor kerülnek bevezetésre, miután hatékonyságukat és biztonságosságukat bőrgyógyászati felügyelet alatt végzett szigorú és objektív tesztekkel bizonyították. A laboratóriumi eredményeket a késztermékeken is tesztelik, mind in vivo és in vitro biometrológiai mérési módszerekkel. Az optimális biztonság és hatékonyság bizonyítása érdekében a Nuxe termékeket független laboratóriumokban tesztelik, melyeket elismer a francia Kutatási Minisztérium is. A termékek nem tartalmaznak parabént, ásványi olajokat, állati eredetű összetevőket; az arcápolók nem komedogének (nem okoznak mitesszereket).

A leghatékonyabb készítmények nem mindig a legdrágábbak… A Nuxe egyik fő célkitűzése, hogy vevőinek csúcsminőségű bőrápolási termékeket nyújtson elérhető áron.

A Nuxe nagy hangsúlyt fektet a termékek élvezetes használatára, az elbűvölő textúrákra, a kellemes illatokra és a varázslatos nevekre. Annak érdekében, hogy a termékek aktív hatóanyagai maximálisan ki tudják fejteni hatásukat, a termékeket rendszeresen kell használni. A termékek élvezetes használata ezért létfontosságú. A Nuxe termékek mindegyike egyedülálló a dermo-kozmetikában és kimagasló élményt nyújt használatakor: selymes, egyedi textúrák, kifinomult illatok és varázslatos terméknevek.